Kome je namenjen kurs?


Znanja iz marketinga na društvenim mrežama korisna su za širok spektar zanimanja - od marketing profesionalaca - brend menadžera, PR menadžera i svih onih koji su uključeni u planiranje i realizaciju digitalnih kampanja, ali i preduzetnika koji žele svoje brendove ili lični brend da pozicioniraju na društvenim mrežama. Ovaj kurs je za sve one koji prepoznaju potencijale social media marketinga i žele da steknu prva ili unaprede postojeća znanja. 

Predavač: Maja Marković  - Head of Media, Mercator S

Powered by Google Cloud
Online Certificate Verified by Diploma Safe

Opis kursa


Društvene mreže su postale jedan od najdominantnijih oblika komunikacije i drastično su uticale na promenu tradicionalnog odnosa između potrošača i brendova. Kroz kurs social media marketing upoznaćemo vas sa osnovnim karakteristikama, pravilima i smernicama za uspešenu komunikaciju i oglašavanje putem Facebooka, Instagrama, LinkedIna i drugih važnih online kanala komunikacije. Ovaj kurs omogućava sticanje važnih znanja za sve one koji nameravaju da iskoriste potencijal društvenih mreža kako bi unapredili svoje poslovanje i izgradili neophodne veštine za rad u savremenom okruženju.

Nakon edukacije, imaćete pratično znanje kako da postavite i isplanirate komunikaciju na društvenim mrežama tako da ona donese najbolje rezultate za vaš brend.

 

Šta ćete naučiti?


Uvod u društvene mreže
Kreiranje strategije nastupa na društvenim mrežama
Content Marketing
Facebook Marketing
Instagram Marketing
LinkedIn Marketing
Video Advertising
Trendovi u budućnosti

    E-Commerce

    TRAJANJE PROGRAMA: 4 NEDELJE

    Social Media Marketing

    Cena: 110,00 EUR(12.934,20 RSD)