Šta ćete naučiti

Sa ogromnom globalnom urbanizacijom, nikad do sada dizajn enterijera nije nudio toliko mogućnosti za promenu načina života ljudi. Kurs uređenja enterijera u Molèn Creative Akademiji će razviti u vama konceptualna, teorijska i tehnička znanja neophodna za napredovanje u karijeri gde se sreću mesto i ljudi, u raznovrsnom rasponu privatnog, javnog, stambenog i komercijalnog okruženja.
Naš program se sastoji od opsežnih modula treninga koji pokrivaju pun raspon spektra dizajna enterijera, od teorije do njegove tehničke i praktične primene.

Osim toga, važno je da će naši studenti takođe naučiti kako da stilizuju i promovišu svoj posao, sa fokusom na razumevanje uticaja društvenih medija u dizajnu enterijera i razvoja veština kao što su komunikacija koncepta dizajna i stilizovanje flatlays-a za Instagram. Sem iskusnih stručnjaka iz regiona koji će vam predstaviti svoje znanje, na akademiji za dizajn enterijera imaćete priliku da slušate i stručnjake iz celog sveta koji će zbog vas posetiti Molèn Creative Academy 2 puta tokom semestra.

Na kraju obuke, redovni polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Creative Academy.

Predavanja u Beogradu odžavaju se dva puta nedeljno, odnosno četiri predavanja mesečno, od 17:30 do 21:00 u prostorijama MCA u trajanju od pet meseci.

Predavanja u Podgorici odžavaju se jednom mesečno (subota i nedelja od 09:00 do 17:00) u hotelu CUE (CentreVille) u trajanju od pet meseci.

Predavanja u Ljubljani se odžavaju jednom mesečno (subota i nedelja od 09:00 do 17:00) u hotelu Slon u trajanju od pet meseci.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, broj mesta je ograničen na 2 grupe po 10 osoba.

Akademiju je moguće pohađati i online.

Kako biste se prijavili na ovu akademiju, potrebno je da nam pišete na [email protected] sa naznakom Akademija za Dizajn enterijera. 

Program

OPIS MODULA

Sa ogromnom globalnom urbanizacijom, nikad do sada dizajn enterijera nije nudio toliko mogućnosti za promenu načina života ljudi. Modul Dizajn enterijera na Molèn Creative Akademiji će razviti u vama konceptualna, teorijska i tehnička znanja neophodna za napredovanje u karijeri gde se sreću mesto i ljudi, u raznovrsnom rasponu privatnog, javnog, stambenog i komercijalnog okruženja. Program se sastoji od opsežnih modula treninga koji pokrivaju pun raspon spektra dizajna enterijera, od teorije do njegove tehničke i praktične primene.

Osim toga, važno je da će naši polaznici takođe naučiti kako da stilizuju i promovišu svoj posao, sa fokusom na razumevanje uticaja društvenih medija u dizajnu enterijera i razvoja veština kao što su komunikacija koncepta dizajna i stilizovanje flatlays-a za Instagram.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

1. Koncept, kontekst i proces dizajna
2. Materijalizacija
3. Elementi dizajna enterijera
4. Inspiracije
5. Fotografija

PROGRAM AKADEMIJE

1. Koncept, kontekst i proces dizajna
- Meet your instructor Ksenija Djordjevic
- Kontekst, Inspiracija
- Proces dizajna, Funkcija
- Rad sa različitim prostorima

2. Materijalizacija
- Materijali
- Boje
- Teksture
- Osvetljenje

3. Elementi dizajna enterijera
- Nameštaj
- Tekstili
- Biljke
- Artwork

4. Inspiracija
- Ikone dizajna
- Dizajneri
- Dizajnerske platforme
- Život kao interior designer

5. Fotografija

Uslovi i paketi

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera

Cena programa 1190 EUR
plaćanje na 5 jednakih rata

PRIJAVI SE