Šta ćete naučiti

Grafički dizajn je svuda oko nas, u bezbroj oblika, na ekranu i u štampanom obliku, ali uvek kreiran od slika i reči kako bi se postigao cilj komunikacije. Molèn Akademija Grafičkog dizajna i advertajzinga izlaže studente fundamentalnim veštinama koje su neophodne da bi se kreiralo softificirano grafičko rešenje: proces, istorijski kontekst i komunikacija kroz pravljenje slika i tipografije. 

Cilj ove specijalizacije je da osposobi polaznike skupom prenosivih formalnih i konceptualnih alata za „stvaranje i komunikaciju“ u oblasti grafičkog dizajna. Naš program za grafički dizajn će vas obezbediti sa detaljnim tehničkim znanjima vrhunskih digitalnih alata, omogućujući vam da realizujete svoje ideje, unapredite svoju vizuelnu pismenost i negujete estetiku svog dizajna. Sem iskusnih stručnjaka iz regiona koji će vam predstaviti svoje znanje, na akademiji za Grafički dizajn i Advertajzing imaćete priliku da slušate i stručnjake iz celog sveta koji će zbog vas posetiti Molèn Creative Academy 2 puta tokom semestra.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, broj mesta je ograničen na 2 grupe po 10 osoba.

Kako biste se prijavili na ovu akademiju, potrebno je da pošaljete CV na contact@molencreativeacademy.com sa naznakom Akademija za Grafički dizajn i advertajzing. Predavanja počinju 06.10.2020.

Program

OPIS MODULA

Grafički dizajn je svuda oko nas, u bezbroj oblika, na ekranu i u štampanom obliku, ali uvek kreiran od slika i reči kako bi se postigao cilj komunikacije. Molèn akademija grafičkog dizajna i advertajzinga izlaže studente fundamentalnim veštinama koje su neophodne da bi se kreiralo sofificirano grafičko rešenje: proces, istorijski kontekst i komunikacija kroz pravljenje slika i tipografije.

Cilj ove specijalizacije je da osposobi polaznike skupom prenosivih formalnih i konceptualnih alata za „stvaranje i komunikaciju” u oblasti grafičkog dizajna. Naš program za grafički dizajn će vas obezbediti sa detaljnim tehničkim znanjima vrhunskih digitalnih alata, omogućujući vam da realizujete svoje ideje, unapredite svoju vizuelnu pismenost i negujete estetiku svog dizajna.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

1. Šta je grafički dizajn?
2. Principi dizajna
3. Izrada logoa
4. Dizajn korporativnog identiteta
5. Brending
6. Fotografija
7. Advertajzing
8. Rezime osnova štampanja i predštampe
9. Izrada portfolija

Uslovi i paketi

GRAFIČKI DIZAJNI ADVERTAJZING

POJEDINAČNA OBUKA

GRAFIČKI DIZAJN
I ADVERTAJZING

Cena obuke 1700 EUR 1190 EUR
plaćanje na 5 jednakih rata

PRIJAVI SE
Grafički dizajn i advertajzing+ Marketing i Brend menadžment

PAKET | 2 SEMESTRA

Grafički dizajn i advertajzing
+ Marketing i Brend menadžment

Dva semestra - cena obuke 2600 EUR 1820 EUR
plaćanje na 10 jednakih rata

PRIJAVI SE
Graphic Design and Advertising+ Digital Marketing and Account Management

PAKET | 2 SEMESTRA

Graphic Design and Advertising
+ Digital Marketing and Account Management

Dva semestra - cena obuke 2600 EUR 1820 EUR
plaćanje na 10 jednakih rata

PRIJAVI SE
Grafički dizajn i advertajzing+ Web dizajn

PAKET | 2 SEMESTRA

Grafički dizajn i advertajzing
+ Web dizajn

Dva semestra - cena obuke 2800 EUR 1960 EUR
plaćanje na 10 jednakih rata

PRIJAVI SE